Valikko ☰

Kati Himanto

Patenttiassistentti/ viestintäkoordinaattori

Sähköposti: kati.himanto@laineip.fi

Työkielet: suomi, ruotsi, englanti, ranska

”Parasta työssäni on itsenäinen ja mielenkiintoinen työympäristö, yhdessä tekeminen ja kollegoiden sparraus. Asiakkaiden palveleminen koko IPR-prosessin läpi aina menestykseen asti on palkitsevaa. Innostun uusista projekteista ja haluan viedä asioita eteenpäin. Viestintäkentän jatkuva muutos tekee työstäni mielenkiintoista ja haastavaa; onhan asiakasta ja omaa väkeä palveleva tehokas viestintä sydämenasiani.”

Kati aloitti Laineella vuonna 1995, joten hänellä on vankka kokemus IPR-alalta. Työskenneltyään yli 20 vuotta ICT & mekaniikka -tiimissä assistentin työtehtävien parissa, hän siirtyi keväällä 2024 hoitamaan johdon assistentin monipuolisia työtehtäviä. Kati vastaa myös  asiakastapahtumien ja erilaisten henkilöstötilaisuuksien järjestämisestä.

Tämän lisäksi Kati vastaa Laineen sisäisestä viestinnästä ja osallistuu marcom-tiimin jäsenenä viestinnän suunnitteluun ja koordinointiin.

Katilla on yo-merkonomin koulutus, sekä johdon assistentin, tiedottajan ja copywriterin tutkinnot.

Kati on viestintäammattilaisjärjestö ProCom ry:n ja Suomen IPR-assistenttiyhdistyksen jäsen ja kuuluu myös laajaan assistenttiverkostoon, ToimistoSisseihin.

Vapaa-ajallaan Kati liikkuu mielellään luonnossa, sillä meri, metsä ja tunturi ovat hänelle rakkaita voimanlähteitä. Aktiivisena ihmisenä hänet tapaa myös fillarin selästä tai biitsikentältä. Kädessä pysyy niin soppakauha, Fiskars kuin kirjakin.