Valikko ☰
Suvi Leskinen

Suvi Leskinen

IP Specialist, Tavaramerkkiasiamies

Puhelin: +358 9 6859 5698

Sähköposti: suvi.leskinen@laineip.fi

Työkielet: suomi, englanti, ranska

”Laadukas asiakaspalvelu on työmme kulmakivi – tyytyväiset asiakkaat ja heidän arvostava palaute osoittavat aina aherruksen olleen sen arvoista.”

Suvi aloitti Laineella vuonna 2014 patenttiasioiden hoitoon liittyvien tehtävien parissa työskennellen osana kemian tiimiä aina vuoteen 2020 asti. Suvi on sittemmin siirtynyt osaksi tavaramerkki- ja lakipalvelutiimiä, jossa hän avustaa kollegoitaan laajasti kaikissa tavaramerkkien ja mallioikeuksien käsittelyyn liittyvissä asioissa. Suvin erityiseen vastuualueeseen kuuluu IPR-oikeuksien siirtoihin liittyvät asiat. Hänen työtehtäviinsä kuuluu niin ikään tavaramerkkien ja mallioikeuksien uudistukset sekä valvonnat, tavaramerkkiluokitusten täsmennysten laatiminen, erinäiset IP-oikeuksien väärinkäyttöihin liittyvät selvitykset, IPR-salkkujen kustannusarvioiden laatiminen ja päivittäminen sekä avustaminen IPR-alan sopimuksiin liittyvissä asioissa.

Suvi on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2022 Hankenin kauppakorkeakoulun IPR-alaan erikoistuneesta koulutusohjelmasta ja pätevöityi suomalaiseksi tavaramerkkiasiamieheksi läpäistyään syksyn 2023 asiamiestutkinnon.

Suvi on ollut myös Laineen tapahtumatoimikunnan aktiivinen jäsen vuodesta 2014 ja hoitaa myös erinäisiä viestintään, markkinointiin ja sisällöntuotantoon liittyviä tehtäviä.