Ceipi Summer School on IP in Europe

  • Uutiset
  • 21.6.2021

Ceipi, Strasbourgin yliopiston alainen kansainvälinen immateriaalioikeuksien tutkimukseen keskittynyt yksikkö, järjestää jälleen perinteisen Ceipi Summer School on IP in Europe -kurssin, tällä kertaa verkossa.

Kurssilla käydään läpi eri teollisoikeuksien suojaamista Euroopassa, mutta myös mm. oikeudenkäyntejä ja EU-lainsäädännön vaikutuksia teollisoikeuksiin. Lisäksi osallistujille tarjotaan mahdollisuus katsoa ennalta äänitettyjä videoita liittyen erilaisiin aiheisiin, joita ei kurssilla ehditä käydä syvällisesti läpi.

Kurssi on suunnattu sekä eurooppalaisille että Euroopan ulkopuolella toimiville opiskelijoille, asiamiehille ja juristeille.

Laine IP Oy:n eurooppapatenttiasiamies Kaisa Suominen kouluttaa kurssilla kahden kollegansa, Daniel X. Thomas’in (aiemmin EPOn direktoraatin johtaja) ja Claire Mouget-Goniot’in (EPA, IPAZ) kanssa, aiheena suullinen käsittely EPOssa. Perinteisesti sessiossa on käyty läpi suullisen käsittelyn perusperiaatteet ja pidetty pieni näytelmämuotoinen suullinen käsittely. Tänä vuonna aikataulu on tiukempi, joten sessiossa keskitytään enemmänkin siihen, miksi väitteitä tehdään ja mitkä ovat eri osapuolten roolit väitekäsittelyssä yleensä sekä suullisessa käsittelyssä erityisesti.

Kurssista tarkemmin: https://www.ceipi.edu/en/training-seminars/summer-school/

Jaa artikkeli