Innovaatiosetelin arvo nousee 6000 euroon | Haku pian taas avoinna!

Innovaatiosetelin haku aukeaa joulutauon jälkeen 16.1.2023.

Samalla setelin arvo nousee 6000 euroon. Avustuksen määrä on 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Avustus maksetaan rahoituksen saajalle sen jälkeen, kun tämä on hyväksynyt valitsemansa palveluntuottajan toimittaman työn ja maksanut tämän palkkion.

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea ja pyrkimys kansainväliseen kasvuun, mutta konseptin eteenpäin vieminen vaatii ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelillä voikin ostaa esimerkiksi IPR:iin liittyviä tutkimuksia ja selvityksiä, kuten uutuus-, patentoitavuus- tai toiminnanvapausselvityksiä. Seteliä voi myös hyödyntää patentti- ja hyödyllisyysmallihakemuksen laatimiseen sekä mallisuojan ja tavaramerkin rekisteröintipalveluihin.

Olemme koonneet neljä 6000 (+ alv.) euron arvoista palvelukokonaisuutta, joista voit valita sinulle sopivan ja maksaa innovaatiosetelillä saatuasi myönteisen rahoituspäätöksen Business Finlandilta. Tutustu innovaatiosetelipaketteihimme!

Hakemus innovaatioseteliä varten tulee lähettää Business Finlandin asiointipalvelun kautta. Asiointipalvelun kautta voit myös seurata hakemuksesi käsittelyä. Lisätietoja Innovaatiosetelistä löydät Business Finlandin nettisivuilta.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli