Kaisa Suominen – Laine IP:n uusi asiamies

molekyylit

Kansainvälisesti tunnettu ja tunnustettu eurooppapatenttien asiantuntija eurooppapatenttiasiamies Kaisa Suominen liittyi joukkoomme 1.6.2020 ja aloittaa asiamiehenä Laine IP:n kemian tiimissä 1.9.2020. Kesä-elokuussa Kaisa on lomalla ja työskentelee mm. kirjaprojektin parissa.

Kaisa on kysytty luennoija Suomessa ja muualla kaisa_suominenEuroopassa ja on 1998 alkaneen asiamiesuransa aikana toiminut useissa merkittävissä asiantuntijatehtävissä. Nykyään Kaisa on myös yksi tunnetun Visser’s Annotated European Patent Convention -kommentaarin kirjoittajista.

“Odotan mielenkiinnolla työskentelemistä Laine IP:n tiimissä, jossa onkin useita ennestään tuttuja asiamiehiä. Erityisesti odotan sitä, että voin jälleen keskustella kinkkisistä tapauksista kollegojen kanssa, kahdet aivot kun usein saavat aikaan enemmän kuin kaksien yksinään miettivien aivojen summan.”

– Kaisa Suominen

“Olen iloinen saadessamme Kaisan joukkoomme. Kaisa on hauska ja mukava ihminen ja erittäin kovan luokan asiantuntija. Tiedän tämän kokemuksesta, koska olen pitänyt Kaisan kanssa koulutuksia ja olimme myös yhdessä laatimassa Suomen ensimmäisiä patenttiasiamieskokeita. Odotankin innolla sitä, että pääsemme nyt kaikki työskentelemään Kaisan kanssa.”

– Jarkko Tiilikainen, toimitusjohtaja

 

Lue lisää ja tutustu Kaisaan tarkemmin tästä.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli