MIP Stars 2023 | Laine IP patenttiasiamiestyön ylimmässä kategoriassa

Laineelle Tier 1 -sijoitus MIP:in julkaisussa

IPR-maailman merkittävin julkaisu, Managing Intellectual Property MIP, on julkaissut vuoden 2023 listauksensa eri maiden parhaista patentti- ja tavaramerkkifirmoista. MIP-julkaisun antamat tunnustukset perustuvat riippumattomaan tutkimukseen, jossa asiakkaat ja kollegafirmat arvioivat yritysten ja yksilöiden toimintaa.

Tänä vuonna Laine IP on hienosti sijoitettu parhaaseen Tier 1 -kategoriaan patenttipuolella ja Tier 2 -kategoriaan tavaramerkkipuolella.

Henkilökohtaisia mainintoja

Lisäksi MIP on julkaissut henkilökohtaiset tunnustukset, MIP Stars-maininnat, eri maiden parhaille IPR-asiantuntijoille. Laine IP:n asiantuntijoista MIP Star-tunnustuksen patenttikategoriassa saivat Tatu Ahlskog, Kathy Wasström ja Christoffer Sundman, sekä Joose Kilpimaa ja Reijo Kokko tavaramerkkikategoriassa.

Olemme Laine IP:ssä ylpeitä ollessamme jälleen maailman arvostetuimpien IPR-toimijoiden joukossa. Haluammekin kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luottamuksesta. Samalla kiitämme myös työntekijöitämme – jokaista lainelaista – jotka sitoutuneesti tekevät kaikkensa asiakkaidemme immateriaalioikeuksien eteen.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli