Patenttialan trainee-ohjelma

  • Avoimet työpaikat
  • 10.11.2020

Patenttiasiamiehen työ edellyttää loogista ajattelua ja hyvää argumentointikykyä sekä kiinnostusta uusien asioiden oppimiseen. Kyky tuottaa täsmällistä ja oikeakielistä tekstiä englannin kielellä on olennaista työssä menestymiselle. Hyvä äidinkielen osaaminen on eduksi kuten muu kielitaitokin.

Kirjallisten tehtävien lisäksi työnkuvaan sisältyy asiakastapaamisia kokeneiden asiamiestemme mukana. Innostunut asennoituminen asiakaspalveluun ja asiantuntijapalvelujen tarjoamiseen auttaa menestymään alalla pidemmällä tähtäimellä. Yleisesti työssä on mahdollisuus tutustua uusiin keksintöihin ja seurata tekniikan kehitystä.

Laine IP antaa tarvittavan koulutuksen yhtiön sisällä sekä ulkoisilla opintojaksoilla.

Trainee-jakson päätteeksi on tavoitteena, että työntekijät osallistuvat teollisoikeusasiamieslautakunnan järjestämään asiamieskokeeseen ja saavuttavat auktorisoidun patenttiasiamiehen pätevyyden. Tämän jälkeen on mahdollista jatkaa opintoja ja tähdätä eurooppapatenttiasiamiestutkinnon suorittamiseen.

Patenttiasiamiestutkinnon suorittaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa tekniikan, luonnontieteen tai tietojenkäsittelytieteen alalla.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulla on jo korkeakoulututkinto tai olet valmistumassa luonnontieteiden tai tekniikan alalta
  • Hallitset erinomaisesti suomen ja englannin kielen, erityisesti kirjallisesti
  • Viihdyt asiantuntijatyössä ja haluat rakentaa tulevaisuuttasi patenttialalla

Trainee-jakson kesto on n. 2 vuotta, jonka lopuksi tavoitteena on suorittaa auktorisoidun patenttiasiamiehen tutkinto. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on erinomaiset mahdollisuudet saada vakituinen työ patenttiasiamiehenä. Harjoitteluajalta maksetaan kuukausipalkkaa ja pääset työskentelemään jo harjoitteluaikanasi mielenkiintoisten patenttiprojektien parissa.

Tämä on erinomainen mahdollisuus kouluttautua kansainväliselle alalle, jossa on monipuoliset työmahdollisuudet ja asiantuntijoista on jatkuva kysyntä!

Hae tehtävään mahdollisimman pian osoitteessa www.kallinenconsulting.fi tai tämän linkin kautta. Rekrytointiprosessia koskevissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiin arkisin kello 12–16 (Tapio Kallinen, 040-3568772, tapio@kallinenconsulting.fi).

Jaa artikkeli